tammi 152016
 

Lunta ja pakkasta, eli talvi. Jes! Ihan aikuisten oikean talven kunniaksi heti vuoden alkuun oivallinen uutinen kaikille hyvän musiikin ystäville; Lena & The Slide Brothers on jättänyt tänä talvena talvihorroksen väliin ja työstänyt studion kätköissä ahkerasti uutta albumia joka saa ristimänimekseen ”The Road”. Upeata jälkeä on tullut ja maistiaisia tulevasta on luvassa maaliskuun alkupuolelle kun ensimmäinen single ja samaisen kappaleen video ”The Road You’re On” julkaistaan.

Tarkkaivaisimmat LSB:n ystävät ovat varmaankin huomanneet myös, että toinen slide-veljeksistä, Ville ”Lefty” Leppänen jäi pois LSB:n riveistä viime syksyn aikana ja hänen tilalleen on noussut  slide-päällikkö Ykä Putkinen, jonka kitarointia kuullaan myös tulevalla albumilla.

Ettei odottavan aika kävisi liian pitkäksi niin uuden levyn biisejä on toki kuultavissa jo keikoilla. Tarkempia paikkoja ja aikoja löytyy kotisivuilta www.lenatheslidebrothers.com.

Ja kaikkihan luonnollisesti muistaa mennä tsekkaamaan Finnish Blues Awards 2016 tapahtuman Helsingin Virgin Oil ravintolaan nyt tulevana lauantaina 16.1!!

 

Share Button