syys 262017
 

Hyvä kansa! Joulu alkaa tänä vuonna poikkeuksellisen aikaisin kun Ninni & Mika (Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen) julkaisevat 11.10.2017 albumillisen uutta musiikkia. Levy kantaa nimeä All Them Pretty Things ja se sisältää luonnollisesti vain hyvää musiikkia.

Ennakkomyynti on jo käynnistynyt mm. näissä verkkokaupoissa:
Levykauppa X: http://äx.fi/P549734

RetroU Art: http://www.retrou-art.net/…/ninni-mika-all-them-pretty-thi…/

Uusi levy niittaa yhteen heidän kymmenen vuoden kansainväliset seikkailunsa ja muusikkoystävät Suomesta, Amerikasta ja Australiasta ystävyyden-yhteistyön ja avunannon hengessä.

Mika Kuokkasen säveltämien ja australialaisen sanoittaja Terry McArthurin yhdeksän ajattoman ja mieleenpainuvan originaalikappaleen äänityksiin Yhdysvalloissa ja Suomessa osallistui iso joukko kaksikon vanhoja ystäviä ja maailman kovimpiin muusikkoihin kuuluvia tekijöitä, mm. Rolling Stone- lehden hehkuttama laulaja-lauluntekijä Joshua James, kitaristilegenda Larry Campbell ( Bob Dylan, Levon Helm Band), Little Featin Bill Payne sekä multi-instrumentalisti Dirk Powell ( Eric Clapton, Joan Baez, Jack White).

Sukunimensä artistinimestään pois jättäneet Ninni & Mika ovat tällä levyllä ottaneet askeleen kahta aikaisempaa levyään sähköisempään suuntaan, unohtamatta kuitenkaan olennaista, eli juurevuutta.

Levyltä irrotettu single All Them Pretty Dreams julkaistaan videosinglenä, sekä digitaalisesti viikolla 39!

Albumista ilmestyy marraskuun aikana myös rajoitettu painos vinyylinä.

Jes!

Share Button