syys 132013
 

On aika syksyn ensimmäisen musiikkiuutisen 🙂 Hyvät herrat ja erityisesti naiset, saammeko esitellä uuden RetroU Art yhtyeen; Buck Of Brimstone ! Näin orkesteria kuvaillaan heidän biografiassaan:

Musiikillinen monimuotoisuus on Buck of Brimstonella riittävä. Se elää yksinäisestä resonaattorikompista luokseenvetävään bluesrockiin, ja siitä vielä tarpeen niin vaatiessa heviotetta jyrisevään isoon dieselvaihteeseen. Levy on toki oma lukunsa, mutta keikoilla tapahtuu se rockin oleellinen osa – luova vuorovaikutus bändin ja yleisön välillä. Ja nimenomaan hyviä keikkoja energinen Buck of Brimstone tahtoo riuhtaista sarviinsa. Nämä äijät kun jo tietävät mitä tehdä, ja miten se tehdään.

Laitilan juurimullissa muhinut Buck Of Brimstonen ensimmäinen albumi Harry´s Roadhouse & Motel julkaistaan 20.9.2013 RetroU Art levymerkillä. Julkaisujuhlinta suoritetaan keikan kera, missäs muuallakaan kuin Laitilassa Ravintola Kukonkulmassa ja kyseistä levyä on sieltä mahdollista lunastaa omakseen juhlahintaan.

https://www.facebook.com/events/176332372550803/?fref=ts

Levy sisältää vain hyviä kappaleita ja sitä suositellaan erityisesti kaikille rouhean rock musiikin  ystäville ikään ja sukupuoleen katsomatta. Mikäli on jostain syystä estynyt tulemaan paikalle, levyä saa toki kaikista hyvin varustelluista levy- ja verkkokaupoista sekä nyt jo ennakkoon RetroU Art KAUPASTA. 

Jes!

Share Button