Buck Of Brimstone

 

Väkevän rockin Buck of Brimstone

Mitä tehdä, kun vanhan liiton miehet haluavat rokata kunnolla – silloin otetaan kyytiin mukaan tahtovat pitkän linjan muusikot, kiristetään pultit, lyödään mylly käyntiin ja annetaan palaa. Tästä aidosta tahtomuksesta lähti liikkeelle Laitilasta kotoisin oleva Buck of Brimstone.

Buck Of Brimstone on:

Pasi Juhani Laihonen laulu
Jyrki Varjo kitarat
Sami Soini basso
Mika Luoto rummut

Esikoisalbumi Harry´s Roadhouse & Motel ilmestyy RetroU Artilta syyskuussa 2013. Kokemukseen soitetut kilometrit yhdistettynä persoonalliseen musiikilliseen ilmaisuun tuottavat tyylitajuista ja terävää rockmusiikkia. Rehellisesti, aidoilla saundeilla, omaäänisiä nyansseja mukaan iskien.

Laihonen on sisällyttänyt levyn lyriikoihin mielenkiintoisen teemakokonaisuuden. Kappaleet käsittelevät rockenrollin maailmassa eri tulokulmista ihmisen moraalisia valintoja, ja niiden näyttämönä toimii levyn läpi kulkevan valtatien varrella oleva motelli. Etäisenä inspiraation lähteenä on ollut Norman Mailerin romaani Adolfin linna, ja voi todeta, että Harry´s Roadhouse &Motel on kuin kyseisen romaanin kaukainen, rockiin pukeutunut sukulaisteos.

Musiikillinen monimuotoisuus on Buck of Brimstonella riittävä. Se elää yksinäisestä resonaattorikompista luokseenvetävään bluesrockiin, ja siitä vielä tarpeen niin vaatiessa heviotetta jyrisevään isoon dieselvaihteeseen. Levy on toki oma lukunsa, mutta keikoilla tapahtuu se rockin oleellinen osa – luova vuorovaikutus bändin ja yleisön välillä. Ja nimenomaan hyviä keikkoja energinen Buck of Brimstone tahtoo riuhtaista sarviinsa. Nämä äijät kun jo tietävät mitä tehdä, ja miten se tehdään.

Levy tulee myyntiin hyvin varusteltuihin levy- ja verkkokauppoihin, sekä digitaalisesti mm. ITunes ja Spotify. Levyn saa luonnollisesti myös RetroU Art´in omasta KAUPASTA