Artistit

 

Lena & The Slide Brothers

RetroU Art ylpeänä esittää uusimman artistijäsenensä!

Lena & The Slide Brothers on tuore kokoonpano kokeneilta tekijöiltä. Vuodesta 2009 alkaen orkesteri on yhdistellyt sujuvasti amerikkalaisia musiikillisia vaikutteita, joihin kuuluvat mm. blues, country, soul, bluegrass ja rock’n’roll. Yhtyeen debyyttilevy ”Turn it on” ilmestyi kesäkuussa 2010.
Pääkaupunkiseudulta tulevan bändin riveissä on soittajia, jotka osaavat myös laulaa. Pääosia näyttelevät Lena Lindroosin verevät laulutulkinnat, ”veljesten” iloittelu kielisoitinten parissa sekä yhtyeelle ominainen rytminen monimuotoisuus. Oman tuotannon lisänä kuullaan keikoilla versioita tarkoin valituista lainakappaleista.
Vuosien 2011-2012 aikana bändi esiintyi klubikeikkojen lisäksi useilla kotimaisilla festareilla, mukaan lukien Puistoblues, Rauma Blues ja Lahden Grand Blues festivaali.
Seuraava, maaliskuussa 2013 julkaistava albumi ”Shine Your Light” esittelee yhtyeen rankemman puolen. Sähköisten slide-kitaroiden ja korkeaoktaanisen laulun vuoropuhelu johdattelee kuulijan läpi rosoisen äänimaiseman, herkkiä hetkiä unohtamatta. Tällä kertaa levyn lentoa siivittää myös skandinaavinen jakeluyhteistyö. Tutustu levyyn TÄSTÄ
Lena Lindroos – vocals, bass
Matti Kettunen – electric & acoustic guitars, mandolin, banjo, backing vocals
Ville Leppänen – electric & acoustic guitars, mandolin, harmonica, backing vocals
Juha Litmanen – drums, percussion

lenatheslidebrothers.com


Keystone Cops

Keystone Copsin tarina juontaa juurensa vuoteen 1990, jolloin yhteen keulahahmo Ville ”Lefty” Leppänen kiersi maailmaa duona Basisti Heikki Kossin kanssa. Duo herätti suurta huomiota roots- piireissä. Vaikka kokoonpanot ovat muuttuneet ajan myötä, musiikki on silti säilyttänyt saman soundin. Se on persoonallinen miksaus tämän päivän roots-henkistä rockia, väkivahvaa slidekitarointia ja vahvoja lauluja elämästä, välistä taas herkkää tunnelmointia haitarin ja dobron kera.

Keystone Copsilta on ilmestynyt 5 levyä joista kahden ensimmäisen -”Slide And Smile” ja ”Trip In Emotion” – painokset on myyty loppuun. Kahta uusinta – ”Three” ja ”Just The Glow” -albumia saa tilattua mm. RetroU Artin verkkokaupasta, joka löytyy KAUPPAlinkin takaa. 4 ensimmäisstä levyä on saatavilla myös digitaalisesti mm. ITunesista sekä Spotifystä
Keystone Cops julkaisi 5. albuminsa ”HOW TO CRAWL”. joulukuussa 2011 joka on myös saatavilla RetroU Art verkkokaupasta.
Keystone Cops Info & Booking
Ville Leppänen+358-40-525 4700
ville@keystonecopsband.com

keystonecopsband.com


RetroUnit

RetroUnit on 5 henkinen americana vaikutteinen PopRock yhtye pääkaupunkiseudulta. Yhtye on perustettu vuonna 2007 ja debyytti albumi The Incredible Free Ride To The Moon julkaistiin RetroU Art levymerkillä 1.9.2010.

Levy on saatavilla kaikista hyvin varustelluista levyliikkeistä kautta maan, sekä digitaalisesti lähes kaikista digitaalista musiikkia jakelevista verkkokaupoista mm.  iTunes, CDON.com, Amazon, meteli.net, Spotify
Levyä voi ostaa myös suoraan CD/digitaalisesti RetroU Art omasta verkkokaupasta KAUPPA-linkin takaa.
RetroUnit Info & Booking
Pasi Ryökkynen
+358 40 5385838
info@retrou-art.net
retrounit.net